Op de nieuwe website hebben we gezorgd voor een frisse uitstraling met een nieuw design die goed aansluit bij onze identiteit. Anno 2017 is deze ook geheel ‘responsive’ gemaakt en geoptimaliseerd voor gebruik op desktop, tablet en mobiel. 

Wat kunt u verder verwachten? We hebben gekozen voor een heldere indeling waarbij drie kenmerkende elementen van Acumen centraal staan: onze oplossingen, expertise en aanpak. Hier vindt u informatie over onder meer ons STP-raamwerk, diverse rollen van onze experts en het traject van onze best practice.

Nieuwsgierig geworden en wilt u meer weten over onze oplossingen of onze expertise? Laat uw gegevens achter op het contactformulier op de website of stuur een e-mail naar info@acumen.nl. Wij nemen graag contact met u op.

Over Acumen

Acumen is sinds 2004 actief in de financiële dienstverlening. Onze opgedane ervaring bij verzekeraars en pensioenbeheerders heeft geleid tot een aantal op specifieke klantwensen gerichte oplossingen, in combinatie met een groep energieke en ervaren consultants.

Acumen verhoogt de operational excellence van uw bedrijf. Wij zijn gespecialiseerd in procesoptimalisatie door onze kennis en het STP-raamwerk. Wij bieden services en expertise op het gebied van requirements engineering en verandermanagement.

Terug naar overzicht