De doorlooptijd van het verwerken van schades is teruggebracht van drie dagen tot één dag

Door onze oplossingen en expertise die toegesneden zijn op de verzekeringsbranche krijgt u een optimale inrichting van uw processen, resulterend in hogere klanttevredenheid, snelheid en betrouwbaarheid.

Actueel

Vacature: Business Consultant

Wij zoeken collega’s met ervaring in de verzekeringsbranche die het verschil maken bij onze opdrachtgevers. Als business consultant werk je zelfstandig of binnen een (project)team bij onze klanten. De meeste projecten spelen zich af op het grensvlak van Business & ICT waarbij je als business consultant breed inzetbaar bent.

Lees meer

Young Professional

Als Young Professional heb je de ambitie door te groeien naar de rol van projectmanager of business consultant. Naast het uitvoeren van opdrachten bij onze klanten doorloop je een opleidingsprogramma. Dit programma is erop gericht de projectmanagement en consultancy vaardigheden en competenties bij jou te ontwikkelen die je nodig hebt om succesvol te zijn. Tijdens

Lees meer

Met trots presenteren wij ook de nieuwe Traccia website!

Op de nieuwe Traccia website hebben we gezorgd voor een frisse uitstraling met voldoende informatie over onze leergang. 

Lees meer

Herverzekeraar

Een herverzekeraar is een verzekeraar die de risico’s van verzekeraars afdekt, de zogenaamde herverzekeringen. De processen van een herverzekeraar zijn anders dan van een reguliere verzekeraar en de organisatie is compacter. Toch is het van belang dat voor iedereen duidelijk is wat de afbakening is van het werk. 

Lees meer

Uitvaartverzekeraar

Bij een uitvaartverzekering is de premie voor een groot deel gebaseerd op het overlijdensrisico van de verzekerde. Een analyse van de gezondheid van de aanvrager en de toetsing op het acceptatiebeleid is noodzakelijk voor de acceptatie van de verzekerde en berekening van de premie. 

Lees meer