Op de nieuwe Traccia website hebben we gezorgd voor een frisse uitstraling met voldoende informatie over onze leergang. 

We hebben gekozen voor een heldere indeling waarbij kenmerkende elementen van Traccia centraal staan: de leergang en onze masterclasses. Hier vindt u informatie over onder meer de opleiding tot business engineer en de mogelijkheden binnen onze masterclasses. Tevens hebben we een online leeromgeving gerealiseerd waar we o.a. programma en lesmateriaal met onze studenten kunnen delen.

Nieuwsgierig geworden en wilt u meer weten over onze leergang of onze masterclasses? Laat uw gegevens achter op het contactformulier op de website of stuur een e-mail naar info@traccia.nl. Wij nemen graag contact met u op.

Over Traccia
De kennis en ervaring, die binnen Acumen is opgedaan voor het leveren van haar producten en diensten, heeft geresulteerd in een Best Practice Business Engineering. De werkwijze en methode & technieken die hieraan ten grondslag liggen zijn vastgelegd bij Traccia en omgezet in een leergang en een aantal masterclasses. De best practice wordt gebruikt door de consultants van Acumen bij het uitvoeren van hun werkzaamheden. Traccia is opgericht om niet alleen de Acumen consultants op te leiden maar iedere professional die deze opleidingen wil benutten om een betere aansluiting tussen business en IT krijgen binnen de eigen organisatie.

Terug naar overzicht