Wij zoeken versterking voor ons team!

Ben jij…

 • Ondernemend en heb je graag het stuur zelf in handen?
 • Presteer je optimaal in een dynamisch multidisciplinair team?
 • Streef je altijd naar de beste oplossing voor de klant?

Dan past Acumen bij jou!

  Jarenlange ervaring bij verzekeraars, banken en pensioenuitvoerders heeft geleid tot een groep energieke en ervaren consultants. Wij hebben als doel ieder ontwikkel- en verandertraject van onze opdrachtgevers tot een succes te maken. Bij Acumen werk je met collega’s die houden van een uitdaging en deze op een enthousiaste en creatieve manier aanpakken. Als business consultant werk je binnen een (project)team bij onze klanten. De projecten spelen zich af op het grensvlak van Business & IT waarbij je als business consultant breed inzetbaar bent.

Wat verwachten wij van je?

 • Je bent op de hoogte van relevante marktontwikkelingen en kunt deze vertalen naar oplossingen;
 • Je bent de brug tussen de business(wensen) en IT;
 • Je stuurt de IT-organisatie functioneel aan;
 • Je stelt business requirements op en modelleert producten, diensten, processen, kennis- en informatie;
 • Je bent onderdeel van het (project)team en werkt volgens onze eigen best practice ontwikkelmethodiek;
 • Je wilt jezelf en Acumen ontwikkelen.

Wat neem je mee?

  Je bent een sterke persoonlijkheid met gevoel voor humor, bezit commerciële vaardigheden en hebt een flexibele instelling. Competenties die je bij jezelf moet herkennen zijn: ondernemend, resultaatgericht, samenwerkingsgericht, communicatief sterk, besluitvaardig en organisatie sensitief.

Vereiste ervaring:

 • Minimaal 5 jaar relevante werkervaring, waarvan 3 jaar als business consultant of business analist
 • Werkervaring opgedaan bij verzekeraars, pensioenuitvoerders en/of banken;
 • Academisch werk- en denkniveau met minimaal een HBO-diploma;
 • Gewerkt in projecten en ervaring opgedaan in een Agile omgeving.
 • Ervaring met BPMN, DMN, UML en ArchiMate is een pré.

Wat kan jij van ons verwachten?

  Je komt bij Acumen als consultant te werken in een familiaire omgeving waarin je bereid bent de extra stap te zetten en te gaan voor een optimale oplossing die zowel de klant en jou als consultant enthousiast maken. Binnen Acumen bepaal je jouw eigen leercurve en creëren wij een omgeving waarin jij het beste uit jezelf kunt halen. We zijn gedreven en resultaatgericht, maar verliezen nooit het menselijk aspect uit het oog. Je krijgt een Human Talent Coach en kiest je eigen mentor die jou helpen te functioneren als een hoogwaardige professional.
  Wij bieden goede arbeidsvoorwaarden bestaande uit; een eigen leaseauto, laptop, telefoon, bonusregeling en een salaris dat past bij jouw ambitie.
  Het team van Acumen is een mix van ervaren en jonge energieke mensen. We organiseren kennissessies en maandelijkse meetings op ons kantoor en als afsluiter een jaarlijs weekend op pad met het hele team.

SOLLICITEREN

  Ben jij enthousiast geworden over Acumen? Laat het ons dan weten en reageer met je CV en motivatie via info@acumen.nl
Terug naar overzicht