Wij zoeken versterking voor ons team!

Ben jij…

 • Ondernemend en heb je graag het stuur zelf in handen?
 • Iemand die optimaal presteert in een dynamisch multidisciplinair team?
 • Erop gericht altijd te streven naar de beste oplossing voor de klant?

Dan past Acumen bij jou!

Jarenlange ervaring bij verzekeraars, banken en pensioenuitvoerders heeft geleid tot een groep energieke en ervaren consultants. Wij hebben als doel ieder ontwikkel- en verandertraject van onze opdrachtgevers tot een succes te maken. Bij Acumen werk je met collega’s die houden van een uitdaging en deze uitdaging op een enthousiaste en creatieve manier aanpakken.

Wat verwachten wij van jou?

Als Mendix consultant van Acumen werk je mee aan onze propositie. Onze propositie is het verhogen van de operationele kwaliteit van onze klantprocessen.  We hebben hiervoor ons eigen platform gecreëerd, welke door meerdere verzekeraars gebruikt wordt. De organisaties waarvoor je werkt zijn voornamelijk verzekeraars, assuradeuren, volmachten en serviceproviders.

In jouw functie automatiseer je de bedrijfsprocessen van onze klanten door gebruik te maken van het low-code development platform Mendix.

In jouw functie automatiseer je de bedrijfsprocessen van onze klanten door gebruik te maken van het low-code platform Mendix. De werkzaamheden die je uitvoert:

 • Je vertaalt de klantbehoeften naar IT-oplossingen en zorgt voor de juiste keuzes in implementatie. Hiervoor stem je af met klant en het scrumteam (denk hierbij aan de Product Owner en Business Consultant);
 • Je verfijnt samen met het team de user stories;
 • Je implementeert op basis van de user stories en user requirements de oplossing in Mendix;
 • Je bent verantwoordelijk voor een IT-oplossing die voldoet aan de architectuur richtlijnen;
 • Je voert code reviews uit en borgt daarmee samen met je collega’s de kwaliteit van de applicatie;
 • Je test en zorgt voor de deployment van de apps zodat ze succesvol door de klant kunnen worden gebruikt.

Wat neem je mee?

Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden: je bent in staat je boodschap aan te passen aan je gesprekspartner. Je bent resultaatgericht en houdt hierbij rekening met de verschillende belangen in de organisatie. Ook kom je met vernieuwende ideeën en ben je in staat om hier vervolg aan te geven.

Benodigde kennis:

 • Low-code platforms en de ontwikkelingen hierbinnen;
 • Technologische kennis;
 • Architectuurmodellen;
 • Quality assurance en testen.

Basiskennis van:

 • Projectmanagement en de bijbehorende methoden zoals Agile/SCRUM, SAFe;
 • Requirement Engineering;
 • Procemodellering

Benodigde vaardigheden:

 • Analytische vaardigheden;
 • Adviesvaardigheden;
 • Communicatievaardigheden;
 • Stijlflexibiliteit

Vereiste ervaring:

 • Werkervaring opgedaan binnen of affiniteit met de financiële dienstverlening;
 • Academisch werk- en denkniveau met minimaal een HBO-diploma;
 • Gewerkt in veranderprojecten en ervaring opgedaan in een Agile omgeving;
 • Pré: 3 jaar relevante werkervaring, waarvan 2 jaar als low-code developer;

Wat kan jij van ons verwachten?

Je komt bij Acumen als consultant te werken in een informele omgeving waarin je bereid bent die extra stap te zetten en te gaan voor een optimale oplossing die de klant en jou als consultant enthousiast maken. Binnen Acumen bepaal je jouw eigen leercurve en creëren wij een omgeving waarin jij het beste uit jezelf kunt halen. We zijn gedreven, resultaatgericht en verliezen het menselijk aspect niet uit het oog. Je krijgt een Human Talent Coach en kiest je eigen mentor die jou helpen te functioneren als een hoogwaardige professional.
Wij bieden goede arbeidsvoorwaarden bestaande uit: een pensioenregeling, eigen leaseauto of mobiliteitsvergoeding, laptop, telefoon, bonusregeling en een salaris dat past bij jouw kennis, kunde en ambitie.
Het team van Acumen is een mix van ervaren en jonge energieke mensen. We organiseren kennissessies en maandelijkse meetings op ons kantoor en als afsluiter een jaarlijks weekend op pad met het hele team.

SOLLICITEREN

Ben jij enthousiast geworden over Acumen? Laat het ons dan weten en reageer met je CV en motivatie via vacature@acumen.nl of stuur een bericht via ons contactformulier.

Terug naar overzicht