Wij zijn de Nederlandse expert op het gebied van procesmanagement bij verzekeraars

Onze jarenlange ervaring met operational excellence hebben wij verkregen door de ondersteuning van verzekeraars met procesoptimalisatie vraagstukken. Bij Acumen hebben wij uitgebreide kennis en ervaring met de verzekeringsbranche, procesontwerp en –implementatie en de vertaling naar IT. Daarnaast hebben wij ook ruime ervaring met het aansturen van dergelijke projecten.

Expertise

Agile Projectmanager

Heeft alle skills die men van een ervaren projectmanager verwacht. De toegevoegde waarde van de agile projectmanager bij Acumen zit in de branchekennis en de ervaringen met veranderprojecten op het gebied van procesoptimalisatie en procesmanagement. Last but not least; Agile werken zit in ons bloed.

Proces consultant

Expert op het gebied van analyseren, ontwerpen en implementeren van de primaire processen van een verzekeraar. De procesconsultant van Acumen bezit als geen ander de capaciteiten routinematige processen te elimineren en procesmanagement uit te voeren. Hierdoor kan een verzekeraar de transitie maken van productiegericht naar kennisgericht.

Knowledge engineer

Is in staat de kennis, die veelal in de hoofden van specialisten zit, expliciet te maken en vast te leggen. De Knowledge Engineer vertaalt deze kennis naar modellen, die snel en makkelijk onderhoudbaar vastgelegd kunnen worden in een kennissysteem (knowledge engine).

 

 

Architect

Bezit het vermogen de juiste balans te vinden tussen de korte termijn verbeteringen en de lange termijn doelstellingen die uw organisatie nastreeft. De architect bij Acumen heeft een brede blik op de uitdagingen die spelen en weet als geen ander een oplossing te creëren die alle aspecten van de probleemstelling adresseert. Naast kennis over procesoptimalisatie en procesmanagement is uitgebreide kennis over business- en IT-gebieden aanwezig.

Oplossingen

Configureerbare componenten waarmee we eenvoudig
procesverbeteringen voor uw organisatie kunnen realiseren.

Cases

Een gedragen en toekomstvaste procesinrichting gebaseerd op een veranderde organisatiestrategie.

Direct online een premie kunnen
berekenen en een verzekering aanvragen.
Dat hebben wij samen gerealiseerd.

Een nieuwe case van
een van onze klanten volgt snel... 

Ontmoet onze experts