mobile_proces

Agility Assessment

Acumen. Naadloze aansluiting van business en IT-operatie

Herman Schipper

Effectieve IT veranderingen

Een Agility Assessment heeft alles te maken met de effectiviteit IT veranderingen door te voeren. In de optimale situatie is er geen kloof tussen de business en de IT-operatie. Dit assessment laat zien of er een kloof is en zo ja, hoe groot deze is. Ook maakt dit assessment inzichtelijk in hoeverre jullie in staat zijn veranderingen te omschrijven, die verandering met een goede architectuur of een goed ontwerp door te voeren en de verandering in de toekomst goed te beheren. 

Werkwijze

Voor het uitvoeren van een assessment komen onze consultants bij jullie op locatie. Hij of zij gaat interviews afnemen en onderzoekt de aanwezige IT-architectuur en ontwerprichtlijnen. Op basis hiervan wordt een analyse gemaakt en stelt hij of zij een rapport op met adviezen. De doorlooptijd is maximaal enkele weken, binnen een maand krijg je een rapport met concrete aanbeveling. 

Meten is weten, kies voor inzicht

Inzicht maakt veranderen mogelijk. Dit assessment laat precies zien hoe jullie organisatie ervoor staat. Kies voor inzicht en maak snel een afspraak.

Op de koffie bij Acumen

Meer vernieuwing zien in je organisatie?