beeld_header_small

Cases

Acumen maakt van elke verzekeraar of financiële dienstverlener een geoliede machine. Onze mensen weten hoe je veranderingen doorvoert. In deze klantcases laten wij zien hoe we mens, techniek en proces kunnen inzetten voor optimaal resultaat.

Univé

Univé

De afdeling Acceptatie bij Univé Het Groene Hart, die beslist over het verkopen en accepteren van verzekeringen, had te maken met een lange doorlooptijd. Om hier verbetering in aan te brengen, klopte Univé Het Groene Hart aan bij Acumen.

Lees meer
De Goudse

De Goudse

De Goudse verzekeringen is een familiebedrijf dat zich richt op de zakelijke markt. De verzekeraar wilde een digitale inhaalslag maken waarbij ze klanten een portaal kunnen bieden om zelf digitaal hun verzekeringszaken te kunnen regelen.

Lees meer
Turien & CO

Turien & CO

Turien & Co is assuradeur en verzekeraar. Vanuit onze samenwerking met De Goudse benaderde Turien & Co ons met de vraag of wij een efficiënt IT-systeem voor hen kon neerzetten. Het doel hiervan was om meer werk via straight-through processing af te handelen, zodat er minder handwerk nodig zou zijn.

Lees meer