mobile_proces

Business Assessment

Operationele excellentie

Remco de Jong

Foutloze processen

Een Business Assessment laat zien waar jouw organisatie staat in het bedienen van jullie klanten. Wat gaat er goed, wat kan er beter, hoe tevreden zijn de klanten? Hoe presteert de organisatie ten opzichte van de concurrent?

Het Business Assessment legt bloot wat de operationele kwaliteit is die jullie leveren. Hoe voorspelbaar zijn jullie, zijn afhandelingen van claims consequent, hoe is de communicatie naar klanten en in hoeverre lukt het om foutloos te werken?

Werkwijze 

Voor het uitvoeren van een assessment komen onze consultants bij jullie op locatie. Hij of zij gaat interviews afnemen, documentatie bekijken, voorwaarden doorlezen, instructies testen en systemen scannen. De consultant kijkt op het brede vlak van mens, systeem, communicatie en productdocumentatie en -voorwaarden. Op basis hiervan wordt een analyse gemaakt en stelt hij of zij een rapport op met adviezen. De doorlooptijd is maximaal enkele weken, binnen een maand krijg je een rapport met concrete aanbeveling. 

Meten is weten, kies voor inzicht

Inzicht maakt veranderen mogelijk. Dit assessment laat precies zien hoe jullie organisatie ervoor staat. Kies voor inzicht en maak snel een afspraak.

Op de koffie bij Acumen

Meer vernieuwing zien in je organisatie?