mobile_proces

Verbetering door verandering

Onze Business Engineers helpen jullie organisatie ontwikkelen.

Aukje Loenen

De verandering laten werken

Veranderprocessen zijn vaak de moeilijkste processen. Verandering in houding, gedrag of werkwijze gaat niet vanzelf. Onze business engineers nemen de lead in jullie streven naar operational excellence.

“Met ons bewezen trackrecord en uitgebreide ervaring op het gebied van onder andere verzekeraars, pensioenfondsen en financiële dienstverleners, kunnen we iedereen op weg helpen.

AUKJE LOENEN – BUSINESS CONSULTANT

Business Engineering

Het maximale uit processen halen. Dat is wat onze business engineers willen én doen. Wij helpen jullie organisatie in de transitie van productie-gedreven naar kenniswerk. We automatiseren routine zodat jullie operationele kwaliteit verhogen. Onze consultants weten alles over procesoptimalisatie, het implementeren en toepassen van de SAFe methodiek en gebruiken hierbij hun domeinkennis.

Kijken naar het grote geheel

Business Engineering is voor elke organisatie anders. Onze aanpak is dan ook altijd maatwerk. We kijken naar het grote geheel en schuiven niet standaard softwareoplossingen naar binnen. De ene situatie vraagt om een andere werkwijze of aangepaste processen, de ander om een automatiseringsoplossing. Wij bekijken jullie vraagstuk in de juiste context en zoeken naar het optimale resultaat voor jullie.

Resultaatgericht

Voldoening halen wij uit een optimaal bedrijfsproces. Een ideale werksituatie met de juiste balans tussen mensen en techniek. Zodat jullie mensen geld, tijd en moeite besparen en zo hun productieve zelf kunnen zijn.

Daarom Acumen Business Engineering:

blurb_geel

Succesvolle veranderingen doorvoeren

blurb_geel

Flexibele oplossingen in mens, proces en techniek

blurb_geel

Oplossingen gebaseerd op ervaring en best practices

Op de koffie bij Acumen

Ook een consultant bij jou over de vloer?